Keurslager

Een slager is pas een keurslager als

hij voldoet aan de allerstrengste kwaliteitsNormen opgelegd door de vereniging van Belgische keurslagers.
hij onaangekondigde en onafhankelijke inspecties op meer dan 200 punten doorstaat en een a-licentie krijgt.
hij positief wordt beoordeeld op aanbod en assortiment, presentatie en sfeer, versheid en kwaliteit.
hij openstaat voor innovatie en constant streeft naar verbetering van het aanbod.
hij belang hecht aan goede communicatie met de klant en uitgebreide bestel- en afhaalmogelijkheden aanbiedt.
hij blijft investeren in een moderne atelieruitrusting.
hij zich onderscheidt met een huisspecialteit zoals dry-aged meat (gerijpt vlees).

Een keurslager streeft naar kwaliteit, innoveert en wil zichzelf steeds verbeteren. een visie waar Bart en Sarah zich volledig in herkennen en die ze gepassioneerd toepassen. Elke dag opnieuw.

En die aanpak resulteert in een rijkgevulde prijzenkast.

Goud voor gekookte hammen
Goud voor crême paté
Goud voor filet d'anvers
Goud voor gerookte bacon
3 zilveren en 2 bronzen medailles
Gouden oscar
De prijzen van de grootorde der beenhouwers
Beste jongste slager